BLOG

Cami Halısına Karar Verirken Fiyat ve Kalitenin Önemi

2 Mart 2019 Cumartesi
Cami Halısına Karar Verirken Fiyat ve Kalitenin Önemi

Cami Halısına Karar Verirken Fiyat ve Kalitenin Önemi


 

Cami kelimesinin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Merak ettiyseniz biz size cevabını söyleyebiliriz. Cami, birleşen ve toplayan demektir. Camiler anlamlarına uygun bir şekilde Müslümanları bir araya getirirler ve birleştirirler. Özellikle bayram sabahları kılınan bayram namazları ve Cuma günleri topluca kılınan Cuma namazları Müslümanları bir araya getirir ve birleştirir.

Bunun yanı sıra hayırlı günlerde, özel günlerde ve hatta ölümlerde sevdiğimiz insanları son yolculuğuna uğurlarken birlikte olmamızı sağlayan yerdir. Bu nedenle camiler hem mimari açıdan hem tarihi açıdan özenle inşa edilir ve değer verilir. Aynı şekilde iç dizaynı da önem taşımaktadır.


 

Cami Halısı Seçerken Kalitenin Önemi


 

Camiler gün içinde yüzlerce kişinin ziyaret ettiği yerlerdir ve bu sayı özel zamanlarda daha da artar. Cami halılarının kaliteli olması bu nedenle önemlidir. Kolayca yıpranmamalı, kısa sürede aşınmamalı ve hatta kalitesini uzun seneler boyunca koruyabilmelidir.

Cami halıları zemindeki soğuğu kesecek kadar kalın olmalıdır. Özellikle soğuk kış aylarında soğuğu zeminden alan ve direk yansıtan kalitesiz cami halıları kişiler üzerine ayakkabısız bastığı için soğuğu direk olarak yansıtır ve kişilerin hasta olmasına sebebiyet verebilir.

Cami halıları sert değil yumuşak olmalıdır. İnsanlar camide halıların üzerine otururlar ve sıklıkla halı ile diz teması yaşarlar. Cami halısının sertliği kişinin uzularını acıtmayacak şekilde yumuşak olmalıdır.

Cami halıları hijyen olmalıdır ve bakterileri uzak tutmalıdır. Kalitesiz halılar sadece estetik açıdan rahatsız etmez daha da önemlisi hijyen açısından da insanları tehlikeye sokar. Bakteri üremesine sebep olan kalitesiz cami halıları insan sağlığına zarar vermektedir.

Cami halısı seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda daha detaylı bilgi elde etmek isterseniz blog yazımızı okuyabilirsiniz.


 

Cami Halısı Fiyatları ve Cami Halısında Kalitenin Önemi


 

Cami halısı fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz 0236 462 48 48 numaralı telefondan Elifnur Cami Halıları’na ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatlı cami halısı ve kaliteli cami halısı konusunda referanslarımızı inceleyebilir ve deneyimimizden dolayı bize güvenebilirsiniz.

Akrilik cami halısı veya yün cami halısı çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. Cami halısı desenlerimize ve modellerimize bakabilir ve alanında uzman arkadaşlarımızdan yardımcı olmalarını talep edebilirsiniz.