BLOG

Akrilik Cami Halısı

24 Eylül 2019 Salı
Akrilik Cami Halısı

Halılar kullanım yerleri, amaçları, kalitesi ve özellikleri ile değişiklik göstermektedir. %100 yün halı cami halısı ile kıyaslandığında pek çok ortak özellikleri vardır.

Akrilik iplik sentetik iplikler arasında dayanıklılığı, yumuşak ve dolgun oluşuyla yüne en yakın iplik türüdür. Akrilik Cami halısı renk ve desen çeşidi ve ekonomik olmasından dolayıda tercih edilmektedir. Temizliğin ve hijyenin önemli olduğu camilerimizde akrilik cami halılarının özellikle kolay temizlenmesi ve leke tutmaması konusunda büyük bir performans sağlaması kullanımını artmaktadır. Akrilik Cami halısı sık kullanıma karşı dayanıklıdır, aşınmaya dirençlidir, diz izi yapmaz ve kısa sürede deforme olmaz. Rutubete karşı dayanıklıdır, koku yapmaz ve uzun yıllar kullanıla bilir. Akrilik halılar renk yelpazesi geniştir; canlı renklere sahiptir ve uzun süre bu rengi muhafaza edebilir. Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır, ipliğin renk haslığı vardır, renkler kısa sürede solmaz. Her üründe olduğu gibi akrilik halıların avantajlarının yanında dezavantajları vardır. Tüm ürünlerimizde anti bakteriyel özelliği vardır.

Firmamızın köklü tarihi ile Akrilik cami halıları

10 bölge müdürlüğü, 500 bayi ağı ile Türkiye’ye yayılan Elifnur Cami Halıları müşterilerilerine uygun fiyat politikası ile kaliteli ve istenilen özellikte halı sunmaktadır. 10 yılı aşan cami halısı tecrübemizle yurt içinde ve yurt dışında müşterilerimize kaliteli akrilik cami halısı sunmanın yanında camilerimize özel desenler tasarlandı. Sayfamız da yer alan referanslar bölümünden bugüne kadar tamamlanan cami projelerimize bakabilirsiniz.

 

Elifnur Halı / Elifnur Cami halıları / akrilik cami halısı / cami halıları / yün cami halısı / cami halısı / cami halısı desenleri cami halısı göbek desenleri /göbekli cami halısı